Почетна

Обавештење о почетку школске године

У циљу примене Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID- 19 коју је донела Влада Републике Србије и ради обезбеђивања континуитета квалитетног образовања, Министарство просвете, науке и технолошког развоја је припремило Стручно упутство. Стручно упутство предвиђа могућност примене једног од три различита модела наставе, у зависности од епидемиолошког стања у појединим градовима и општинама. Обзиром да је у нашој општини епидемиолошка ситуација тренутно мирна, у Основној школи „Стеван Филиповић“ у Радаљу школска година ће почети по првом моделу.
Образовно-васпитни рад у школи кроз непосредни рад — 1 модел
Школска 2021/2022. година почиње 01.09.2021. Образовно-васпитни рад организује се непосредно у простору школе. Час наставе траје 45 минута. Свако одељење има своју учионицу, током малих одмора нема промене учионица, осим када је то неопходно због коришћења одређене опреме и наставних средстава.
Мере превенције
Као и претходне школске године, обезбеђиваће се висока епидемиолошка безбедност школе кроз примену свих мера које се односе на чишћење и дезинфекцију порвшина. Ученици су у обавези да носе маску приликом уласка у школу, у ходнику а током часа само када одговарају или разговарају. Наставници који су вакцинисани са обе дозе вакцине или су прележали КОВИД 19 у протеклих 6 месеци нису у обавези да носе заштитну маску.
 
МОЈА СРЕДЊА ШКОЛА

moja-srednja-skola

ИГРАМО СЕ И УЧИМО
САВЕТИ ПСИХОЛОГА

skolski psiholog

Чувам те

cuvam-te

ШКОЛСКИ ДОКУМЕНТИ

skolski dokumenti

УЏБЕНИЦИ

Извод из информационог система МПНТР

(школскa 2016/2017. и 2017/2018. година)

Види>>

ПО ЊЕМУ НОСИМО ИМЕ

sfilipovic

КОНТАКТ
kontakt
Тел: 015/7462-085 (Матична школа)
 
Тел: 015/7462-406 (Издвојено одељење)
 
 

plavioblak             zutioblak                   rozeoblak