Почетна

Еко олимпијада

На простору општине Мали зворник, у среду 08.04.2015. одржана је  „Еко олимпијада“ чији је циљ био да ученици кроз игру и дружење развијају олимпијски дух, упознају праве олимпијске вредности и  важност очувања животне средине кроз спорт и забаву. Организатор „Еко олимпијаде“  је Олимпијски комитет Србије у сарадњи са компанијом „Кока- Кола“ и Амбасадом САД у Београду уз учешће општине Мали Зворник. На централном догађају у Малом Зворнику под називом „Еко Олимпијско игралиште“ учествовало је по 30 ученика из свих пет основних школа са простора општине.
Један од најзанимљивијих делова програма под називом „Олимпијска алеја“  је сађење пет стабала који симболизују пет олимпијских вредности (поштовање, изузетност, фер плеј, радост игре и јединство диха).  Симболично сађење пет стабала обављено је у нашој школи ( „Стеван Филиповић“ у Радаљу) а ученици школе су имали прилику да упознају шампионку у џудоу  Јовану Рогић која је заједно са ученицима засадила стабла. Том приликом школа је добила и пригодне поклоне.
Цео догађај је био медијски пропраћен од стране РТС-а  а прилог ће бити емитован у четвртак 09.04. у спортском дневнику РТС-а (23:55) или у петак 24.04. 2015. На РТС-2.
Део догађања у Радаљује на фотографијама
 
МОЈА СРЕДЊА ШКОЛА

moja-srednja-skola

ИГРАМО СЕ И УЧИМО
САВЕТИ ПСИХОЛОГА

skolski psiholog

Чувам те

cuvam-te

ШКОЛСКИ ДОКУМЕНТИ

skolski dokumenti

УЏБЕНИЦИ

Извод из информационог система МПНТР

(школскa 2016/2017. и 2017/2018. година)

Види>>

ПО ЊЕМУ НОСИМО ИМЕ

sfilipovic

КОНТАКТ
kontakt
Тел: 015/7462-085 (Матична школа)
 
Тел: 015/7462-406 (Издвојено одељење)
 
 

plavioblak             zutioblak                   rozeoblak